İzlerO

Başarılı olmak için yapılan gerekli tüm hazırlıklar, kendi bünyenizde en iyi seviyede olsa da başarıyı garanti altına almamaktadır. Bunun en büyük sebebi günümüz şirketlerinde olduğu gibi tüm bu hazırlığı kendi içinde gerçekleştirmektir. Sadece kendi bünyesinde içe dönük, iç dinamiklerle dış dünyayı yok sayarak yapılan hazırlık , rekabette başarı yüzdesini büyük oranda azaltan bir davranış olmaktadır. Neredeyse her şeyin dijitalleştiği şu günlerde artık rekabet edilen konuda rakip olasılıkların artması, bilginin sınırsızlığı gibi şartlar altında hedeflerine ulaşmak isteyen bir şirket bulunduğu ekosistemde tüm koşullardan güncel olarak haberdar olmalı, mevcut potansiyelleri iyi değerlendirmeli, rakiplerin durumunu göz ardı etmemelidir.

Bu ekosistemde tutunmak, büyümek ve tüm bunları takip edebilmenin çok kolay olduğunu biliyor muydunuz?

İzlerO, şirketiniz için iş ilanları, iş bulma sitelerindeki ilanlar, aday özgeçmişleri, fuar konferans kongre sitelerinde kayıt yapmış şirket bilgileri, şirketlerin veya kişilerin sosyal medyaları, şirket, ürün, satış, reklam gibi farklı web siteleri, e-ticaret siteleri ve Pazar yerleri, tedarikçi siteleri, haber siteleri,   Google, Bing, Yandex gibi arama motorları ve bu arama motorlarında çıkan sonuçlar gibi istek ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda özelleştirilerek kaynak taramaları yapar ve size günlük, haftalık, aylık raporlar halinde sunar. Bu raporlar sizin potansiyel müşterilerinize doğrudan, etkili ve hızlı ulaşmanızı sağlarken yurt içinde kısıtlı kalmayıp yurt dışı içinde potansiyel müşterilerinizi bulurken satışlarınızı da arttırarak globalleşmenizi sağlar.

İzlerO ile şirketinize ait ürünlerin izinsiz, yasal olmayan yollar ile internet üzerinden fahiş fiyatlara satılmasının önüne geçin!

Birçok sitenin olmasını fırsat bilen dolandırıcılar satış izni bulunmayan ürünleri türlü yollar ile satışını yapmakta. Tüm bu satışları tespit etmek zor gibi görünse de artık değil. Nasıl mı? OptiWisdom ürünü olan İzlerO ile ürün satışı gerçekleştiren web sitesine ait hosting firma bilgileri, ürünün satışının yapılmasında kullanılan birçok sosyal medyalar da dahil, tarih, miktar, ekran görüntüsü vb. şekilde haberdar olmak istediğiniz ürüne ait tüm bu bilgileri ihtiyaçlarınız doğrultusunda tespit edip analizlerini size sunmaktadır.

Rutin işler ile zaman kaybetmeyin!

Bırakın rutin işlerinizi yapay zekâ yapsın. İzlerO, iş süreçlerinizde bulunan aksiyonları otomatik olarak alınmasını sağlar, tüm bu iş süreçlerinde kontrolleri ve problemleri otomatik olarak tespitini yapar. Pazarlama alanında fiyat güncellemelerini anlık olarak tutarken sizin için en iyi fiyatlandırmayı yaparken avantaj noktalarının tespit edilip bu noktalarda müşterilerinize özel otomatik teklifler oluşturmaktadır.

İzlerO, insanların sezgisel olarak kararlar alıp yanlış yapmalarının önüne geçer. Verilere dayalı hesaplamalar ile çıkan sonuçlar üzerine kararlar alarak sağlam adımlar atmanızı sağlar.

İşlerinizi şansa değil “İzlerO” ya bırakın!

OptiWisdom ürünü olan İzlerO ile yapay zekanın sınırsızlığını deneyimlerken bu deneyim sizi başarıya taşısın çok daha fazlası için ;